فرزند معمرقذافی : من و پدرم در لیبی می میریم
واکنش سیف الاسلام به درخواست ها برای ترک کشور
سیف الاسلام فرزند معمر قذافی رهبرلیبی اظهارات مسئولان آمریکایی در مورد حوادث جاری در این کشور را " غیرمسئولانه " خواند.
او در مصاحبه با کانال " سکای نیوز " در واکنش به اظهارات سوزان رایس نماینده آمریکا در سازمان ملل که خواستار کناره گیری معمر قذافی از قدرت شده است ، گفت :" رایس در مورد لیبی وترکیب جامعه در این کشور آگاه نیست."
فرزند قذافی در این مصاحبه تلویزیونی تاکید کرد وی و پدرش لیبی را ترک نخواهند کرد و در این کشور می میرند."
از سوی دیگر سایت " جیل لیبیا " از منابع خبری مخالفان در این کشور اعلام کرده است رهبرلیبی برای جبرانی خللی که پس از استعفای تعداد زیادی از وزیران و مسئولان دولتی به وجود آمده است مسئولانی جدیدی را برای همکاری فراخوانده است.
بر اساس این گزارش محمد القمودی به سمت وزیر دادگستری ، مسعود عبدالحفیظ به عنوان وزیر کشور و محمد المحجوبی به عنوان دادستان کل تعیین شده اند.